Trenox lyhyesti

Trenox perustettiin vuonna 2014 tavoitteenaan luoda osaavimpien nosturinkuljettajien yritys, joka kykenee tarjoamaan parasta palvelua haastavimmissakin kohteissa. Nopea kasvumme Suomen suurimmaksi torninosturioperaattoriksi osoittaa, että olemme onnistuneet tässä. Trenox osallistuu aktiivisesti alan kehittämiseen esimerkiksi yhteistyössä työmarkkinajärjestöjen ja korkeakoulujen kanssa.

Nosturipalvelujen lisäksi Trenox kehittää tekniikkaa tukemaan turvallista ja tehokasta rakentamista. Käytännön kokemuksemme rakennustyömailta yhdistettynä korkeatasoiseen insinööriosaamiseen – luovuutta unohtamatta –  tekevät meistä erinomaisen kumppanin rakennusalan toimijoille.

Pienet yksityiskohdat, suuri kokonaiskuva

Tuotamme yksittäisiä palveluita osana suurempaa kokonaisuutta. Ymmärrämme rakennustyömaan tarpeet eri osa-alueilla ja haluamme parantaa työmaan tehokkuutta kokonaisvaltaisesti. Käytännössä tämä tarkoittaa useiden ongelmien ratkaisua erilaisilla, mutta yhteensopivilla ratkaisuilla.

Loppukäyttäjälle Trenoxin palvelut tuntuvat helppokäyttöisiltä, monipuolisilta ja selkeältä kokonaisuudelta.

– Tulevaisuuden työmaa rakennetaan tänään.

Kaiken keskellä on asiantunteva ihminen

Olipa kyse Trenoxin insinööristä tai rakentajasta työmaalla, haluamme korostaa ihmisen ammattiosaamista. Robotiikka ja automatiikka helpottavat ja muuttavat ihmisen roolia, mutta eivät poista sitä.

Uskomme tehokkuuden lisäävän työturvallisuutta – ja toisinpäin.

Trenox työnantajana

Haluamme työntekemisen olevan mielekästä ja palkitsevaa. Tämä näkyy myös omassa organisaatiossamme. Haluamme, että työntekijöillä on ylpeys ja arvostus omaa työtään kohtaan sekä hauskaa sitä tehdessään. Oma-aloitteisuuteen kannustetaan ja työntekijöiden ammattitaitoon luotetaan – työtehtävät saa ratkaista omalla tyylillään. Uskomme, että tällä kaavalla syntyy parhaat tuotteet ja tyytyväisimmät asiakkaat.


Ota yhteyttä