HENKILÖSTÖPALVELUT

TORNINOSTURINKULJETTAJAT

Meiltä saat parhaat nosturinkuljettajat työmaille. Olemme Suomen suurin nosturikuskien välittäjä ja luonnollinen valinta työmaasi nostotarpeisiin.

ALAMIESPALVELUT

Osaavan kuskin lisäksi sujuva ja turvallinen nostotyöskentely vaatii ammattitaitoisen alamiehen. Meidän työntekijämme osaavat kiinnittää kuormat oikein ja kommunikoivat nosturin kanssa kuten kuuluu.

TYÖMAAPALVELUT

TX Solution

TX Solution on modulaarinen, web-pohjainen sovelluskokonaisuus, joka on suunniteltu työmaiden ja erityisesti työntekijöiden kanssa sujuvoittamaan työmaan logistiikan, kommunikaation ja dokumentoinnin hallintaa.

TX LOGISTICS

TX Logistics-sovelluksella otat tavaravirrat haltuun. Yksinkertaisella mobiiliapplikaatiolla kirjaat tulevat kuormat sisään, merkitset käytetyt materiaalit ja etsit työmaalta materiaalit.

TX SCHEDULER

TX Scheduler -sovellus on tehty sujuvoittamaan ja tehostamaan työmaan konetyötä. Sovelluksella aikataulutat helposti esimerkiksi nostureiden ja kurottajien käytön.

NOSTURITUOTTEET

TRENOX ANTI-COLLISION

TX Anti-Collision system on torninostureiden törmäyksenestojärjestelmä.

GPS-antureilla toimiva järjestelmä voidaan asentaa kaikenlaisiin nostureihin tehden siitä älykkään ja kustannustehokkaan ratkaisun kaikille työmaille.

TRENOX CRANE CAM

TX Crane Cam on markkinoiden kehittynein digitaalinen IP-kamerajärjestelmä torninostureihin. Kamera lisää nostojen tarkkuutta, turvallisuutta ja työtehoa.

TX Crane Camissa on mm. huippulaadukas kuvanlaatu, kosketusnäyttö-ohjaus sekä mahdollisuus tallentaa kameran kuvaa.

MUUT TUOTTEET

TRENOX LINK BOX

TX Link Box on relelaatikko, jonka avulla voidaan ohjata fyysisiä teollisuuslaitteita tietokoneella.

TX Link Box toimii linkkinä tietokoneen ja ohjattavan laitteen oman ohjauskeskuksen välillä. Se on täysin universaali, eli yhteensopiva yleisimpien logiikkapiirien kanssa.

TRENOX POWER PACK

TX Power Pack on monipuolinen virtalähde työmaan tarpeisiin, varusteltuna verkkolaiteominaisuuksilla.

TX Power Packin sydän on 12 V DC/ 40 Ah suljettu lyijyakku ja se on suunniteltu toimimaan kovaa käyttöä ja kaikissa keleissä. Tämä tekee siitä kestävän ja varmatoimisen virtalähteen rakennustyömaaolosuhteisiin.


Ota yhteyttä