TX Solution

TX Solution on Trenoxin kaikkien palveluiden modulaarinen hallintasovellus. Web-pohjainen applikaatioympäristö on suunniteltu työmaiden ja erityisesti työntekijöiden kanssa sujuvoittamaan logistiikan, kommunikaation ja dokumentoinnin hallintaa.

Käyttäjälle TX Solution -ympäristö antaa hallintatyökalut tilaustensa tarkasteluun, lisäämiseen sekä muokkaamiseen.

Applikaatioiden suunnittelun keskiössä on käyttäjä. Haluamme tuottaa ohjelmia, joita kaikkien on helppo käyttää, myös heidän, kenelle digitaaliset työkalut eivät ole entuudestaan tuttuja. Kaikki applikaatiomme tarjoavat sisäänrakennettua käyttäjätukea ja lisäksi tekninen tukemme on aina käytettävissänne.

Kehitämme TX Solution -pakettia jatkuvasti käyttäjäpalautteen perusteella. Tavoitteenamme on rakentaa tuotannonohjaustyökalu, jonka käytöstä työntekijät nauttivat.

Pyydä tarjous ja tilaa räätälöity
Trenox-palvelukokonaisuus työmaallesi

jussi.tuomola@trenox.fi

+358 50 462 8055

terhi.haapamaki@trenox.fi

+358 50 590 2657

OTA YHTEYTTÄOta yhteyttä