TX LOGISTICS

TX Logistics-sovelluksella otat tavaravirrat haltuun. Yksinkertaisella mobiiliapplikaatiolla kirjaat tulevat kuormat sisään, merkitset käytetyt materiaalit ja etsit työmaalta materiaalit.

Applikaatiolla tehostat logistiikkaa ratkaisevasti aikatauluttamalla kuormien purut ja työmaasiirrot nopeasti ja vaivattomasti.

Tehokkaasti toimivalla työmaalla tiedetään aina mitä missäkin ja milloinkin on, mitä työmaalle on tulossa ja mitä eri työtehtäviin milloinkin tarvitaan. Työntekijät säästävät aikaa tarvitsemiensa materiaalien etsinnässä. Materiaalihukka pienenee kun materiaalit ovat helposti löydettävissä ja käytön aikataulutus on hallussa.

Logistiikkaosiossa työntekijät merkitsevät kätevästi saapuneet kuormat ja niiden varastosijainnin puhelimella. Kuormat voivat olla joko syötetty etukäteen järjestelmään jolloin työntekijälle riittää kirjata kuorma sisään, tai hän voi vaihtoehtoisesti syöttää kuorman tiedot itse. Työntekijä voi ottaa kuvat niin tavaroista, kuormakirjoista kuin vaikkapa toimittajan ajoneuvon rekisterikilvestä - juuri siten kuin työmaalla sovitaan.

Pyydä tarjous ja tilaa räätälöity
Trenox-palvelukokonaisuus työmaallesi

jussi.tuomola@trenox.fi

+358 50 462 8055

terhi.haapamaki@trenox.fi

+358 50 590 2657

OTA YHTEYTTÄOta yhteyttä