TRENOX LINK BOX


Ominaisuudet
28 digitaaliterminaalia

230VAC/10A & 30VDC/10A

6 analogiterminaalia

-10VDC…+10VDC/20mA

USB-A -liitin
Terminaalien elektroninen yhdistely
Ei tarvetta ylimääräisille johdotuksille

TRENOX LINK BOX

Trenox Link Box toimii linkkinä tietokoneen ja ohjattavan laitteen oman ohjauskeskuksen välillä. Se on täysin universaali, eli yhteensopiva yleisimpien logiikkapiirien kanssa.

Trenox Link Box sisältää 28 digitaaliterminaalia ja 6 analogiterminaalia, joita voidaan ohjata toisistaan riippumatta. Tämä mahdollistaa monipuolisten ohjauskäskyjen tuottamisen. Tavanomaisten digitaaliterminaalien lisäksi terminaaleja voi yhdistellä elektronisesti, joka tekee laitteen fyysisestä asentamisesta nopeampaa ja eliminoi ylimääräisten johdotusten tarpeen.

Trenox Link Box on suunniteltu pitäen silmällä torninostureiden ohjauslogiikkaa ja laite toimii osana automaattista torninosturijärjestelmää, torninosturin törmäyksenestojärjestelmää ja torninosturin etäohjausjärjestelmää. Kaikissa edellä mainituissa järjestelmissä Trenox Link Box on kytketty torninosturin alkuperäisten ohjainten ja ohjauskeskuksen väliin, jolloin tarvittavien muutostöiden määrä on minimoitu ja alkuperäistenohjainten toimivuus on säilytetty.

Pyydä tarjous ja tilaa räätälöity
Trenox-palvelukokonaisuus työmaallesi

jussi.tuomola@trenox.fi

+358 50 462 8055

terhi.haapamaki@trenox.fi

+358 50 590 2657

OTA YHTEYTTÄOta yhteyttä