TX SCHEDULER


Ominaisuudet
Mobiiliapplikaatio (iOS ja Android)
Nosto- ja laskupaikat
Viestintä
Tehtävälistat
Nostojonot
Nosturivaraukset
Digitaalinen radiopuhelin

TX SCHEDULER

TX Scheduler -sovellus on tehty sujuvoittamaan ja tehostamaan työmaan konetyötä. Sovelluksella aikataulutat helposti esimerkiksi nostureiden ja kurottajien käytön.

TX Scheduler -sovellus tarjoaa useita etuja eri käyttäjäryhmille:

Alamiehet      

Sovellus näyttää nopeasti yhdellä vilkaisulla esimerkiksi työmaan nostureiden varaustilanteen. Oman varauksen tekemiseen ei enää tarvitse lähteä etsimään radiopuhelinta, vaan muutama klikkaus omalta puhelimelta riittää. Alamies saa puhelimeensa notifikaation aina kun hänen nostovuoronsa lähestyy tai nosturinkuljettaja ilmoittaa että hän voisi nyt tehdä kyseisen noston. Alamiehen ei tarvitse odotella turhaan mikäli hän näkee että nosturi on esimerkiksi varattu useiksi tunneiksi eteenpäin. Käyttäjä voi myös liittää nostopyyntöönsä kuvia tai videota mikäli kokee sen auttavan kuljettajan töitä. Alamiehellä on mahdollisuus sekä tilata yksittäisiä nostoja tai mikäli hänelle on annettu sitä varten oikeudet, varata koko nosturi käyttöönsä määrätyksi ajaksi.

Kuljettajat

Kuljettajan käyttöliittymä on suunniteltu toimimaan tabletissa. Hän näkee jatkuvasti kalenterinäkymässä kaikki tilatut siirrot ja tehdyt varaukset sekä lisäksi viereisessä karttanäkymässä siirtojen  alku- ja päätepisteet. Kuljettajan ei tarvitse järjestellä siirtoja  muistinsa varassa, vaan hän voi poimia yhdellä klikkauksella joko kartasta tai kalenterista siirtoja  kuten haluaa. Kuljettaja voi myös kommentoida siirtoja  tai liittää niihin esimerkiksi kuvia. Sovellus tarjoaa myös automaattisia ja manuaalisia tapoja kommunikoida alamiehille. Mikäli kuljettaja huomaa olevansa myöhässä, hän voi esimerkiksi yhdellä klikkauksella siirtää kaikkia varauksia eteenpäin. Kaikille tilauksia tehneille lähtee tästä automaattinen notifikaatio. Koska kuljettaja näkee kartalla suunnitellut siirrot, hänen on helppo myös napata kyytiin paluukuormia läheltä edellisen noston päätepistettä ja tehostaa näin työn kulkua. Kuljettaja voi myös merkitä kalenteriin huollot, viikkotarkastukset ja muut tilanteet jotka työmaan henkilöstön on hyvä tietää.

Työnjohto

Työnjohdolle TX Scheduler -sovellus tarjoaa uusia tapoja hallita työmaan tavaravirtoja sekä työn kulkua. Työnjohto voi esimerkiksi varata nosturit saapuville kuormille sekä seurata nosturin käyttöastetta kone- ja käyttäjäkohtaisesti. Kalenterit ja varauslistat ovat aina mukana puhelimessa. Jokaisesta siirrosta  jää lokimerkintä palvelimelle ja mikäli niihin on liitetty esimerkiksi kuvia tai videoita, ne jäävät myös talteen.

Lue Fira Oy:n kokemuksia TX Schedulerin käytöstä Tapiolan työmaalta!

Pyydä tarjous ja tilaa räätälöity
Trenox-palvelukokonaisuus työmaallesi

jussi.tuomola@trenox.fi

+358 50 462 8055

terhi.haapamaki@trenox.fi

+358 50 590 2657

OTA YHTEYTTÄOta yhteyttä